Billig gulvafslibning – Lavpris og rigtig billig gulvafslibning

Billig gulvafslibning priser i København og på Amager. Søger du en dygtig gulvmand til at opfriske dine trægulve? er du kommet til det rette sted. Vi forbedrer og forskønner dine trægulve, så de bliver smukke og slidstærke. Fortæl os dine ønsker til det nyafslebne trægulv, og vi sørger for at det bliver nøjagtig som du har drømt om. Lyst eller mørkt, blankt eller rustikt, ja – der er mange muligheder. Få mere at vide om de forskellige gulvbehandlinger:

  • Lud
  • Sæbe
  • Voks
  • Olie
  • Lak

Eller måske noget helt andet. Du kan også sammenholde dit budget med vore gulvafslibning priser og vælge gulvbehandling herfra.

Billig gulvafslibning priser i København

Priser på gulvafslibning kan du finde her på hjemmesiden under ‘prisliste’ eller ‘online beregner’. Hvad der passer bedste til dine trægulve er naturligvis svært at sige. Men hvid olie, hvid lak og hvid lud er et godt alternativ som gør de lyse træsorter hvide, uden den gule farver som mange trægulve har. Alt dette kan du få lavet til billig gulvafslibning priser i København og på Amager. Vi har kort ventetid som oftest er fra dag-til-dag.

“Vi udfører gulvarbejde der haster til næsten ingen knaster!”

En gulvafslibning giver dig et bedre indemiljø

Smukke gulve betyder utroligt meget for hele atmosfæren i en bolig – eller i et kontor, for den sags skyld. Ikke kun visuelt, men luften vil også være bedre, sammenlignet med, hvis der er tæpper på gulvene.

Det har nemlig vist sig, at gulvtæpper er lige lovlig gode til at holde på skidt, møg og små partikler, der ikke er gode for allergikere og børn – eller for andre. En støvsugning tager en del, men en stor del af partiklerne hvirvles op i luften, hvor de – fordi de er så små – bliver hængende i luften i flere timer. Lige klar til at blive suget ned i lungerne.

Efter gulvafslibningen er gulvene nemme at gøre rene

Uden gulvtæpper kan gulvene ikke holde på skidtet, så en støvsugning vil ikke hvirvle så meget op, og i de fleste tilfælde, vil det være alt rigeligt med en afvaskning med vand og sæbe en gang imellem.

Her kommer en gulvafslibning for alvor ind i billedet, for hvis gulvene neden under gulvtæpperne er grimme og mørke, så har de fleste ikke lyst til at vise dem frem.

Gulvafslibning til kun cirka 50 kroner pr. m2

Med en gulvafslibning kan du nemt og enkelt få de oprindelige lyse og smukke trægulve tilbage – oven i købet til en rimelig pris, der ligger i omegnen af kun 50 kr. pr. m2. Her kan de fleste være med, og bor du i lejet lejlighed, kan beløbet trækkes på vedligeholdelseskontoen, så du ikke engang skal have penge op af lommen, for at få fornyet gulvene, hjemmet og luften.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: +1 (from 1 vote)
Billig gulvafslibning - Lavpris og rigtig billig gulvafslibning, 10.0 out of 10 based on 1 rating