Gulvafhøvling – En afhøvling på Amager giver muligheder

Gulvafhøvling på Amager der klare de svære og meget hårdføre trægulve. Til gulvafhøvling benyttes en gulvhøvl, som ved hjælp af skarpe klinger nærmest skræller overfladen af gulvet. Affaldet fra en afhøvling er høvlspåner, som vi alle kender det fra sløjdtimerne. Efter en afhøvling foretages en gulvafslibning for at få en finish der er perfekt til den afsluttende gulvbehandling med lak, lud, sæbe, voks eller olie. Hvid olie, hvid lak og hvid lud er også en mulighed som helt klart kan anbefales, såfremt man ønsker at bibeholde det lyse og hvide look.

Gulvafhøvling retter op på selv de værste gulve

En gulvafhøvling kan i løbet af en dag forvandle et gammelt, ramponeret trægulv til et funklende nyt og lyst gulv med velduftende, naturligt træ.

“En gulvafhøvling foretages med en effektiv maskine, der med små, skarpe, roterende knive kører hen over gulvet.”

Lag efter lag fjernes, indtil man når ned til det oprindelige træ. På den måde fjernes al gammel maling og lak, og gamle ridser og ujævnheder der skyldes at gulvbrædderne har slået sig, fjernes også, så gulvet bliver helt jævnt.

Og hvad koster gulvafhøvlingen så?

At det er billigt at få en gulvafhøvling er nok ikke svar nok, så du må ud og spørge et par forskellige firmaer ad om, hvad de skal have for at foretage en gulvafhøvling hjemme hos dig. For at kunne komme med en præcis pris vil gulvafhøvlings firmaet have behov for at se dine gulve og vurdere dem – for måske er der ikke behov for en gulvafhøvling, men en gulvafslibning er nok – og endnu billigere.

Ring til gulvafslibnings firmaet

Nå, du ringer til firmaet og aftaler et tidspunkt for besøget. Sammen gennemgår i gulvene og aftaler hvor mange rum, der skal med og om dørtrin og trapper også skal med.

NOTE: Så går der lige et par dage, hvor firmaet regner på sagen og derefter får du et fast tilbud med en pris på gulvafhøvlingen eller gulvafslibningen.

Og herefter er det så op til dig at vælge, hvilket gulvafhøvlings firma, du vil have til at ordne dine gulve. prisen er én ting – noget andet er, om du synes, at firmaet virker troværdigt og har den fornødne erfaring til at kunne udføre et godt stykke arbejde med dine dyrebare gulve.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: +1 (from 1 vote)
Gulvafhøvling - En afhøvling på Amager giver muligheder, 10.0 out of 10 based on 1 rating