Gulvafslibning – Mange gode muligheder med en gulvafslibning

Gulvafslibning på Amager og i København er vores speciale. Aller former for afhøvling og afslibning af trægulve udføres i Tårnby, Kastrup, København og på Amager. Vi er det lokale gulvfirma som med kort varsel kan aflægge dig et besøg for en snak om dine trægulve. En gulvvurdering eller gulvtjek er en mulighed, hvor en professionel gulvmand og gulvsliber kigger på dine gulve. Men i langt de fleste tilfælde, uden skader på gulvet, er det ikke nødvendigt at vi aflægger dig et besøg.

Billig gulvafslibning priser i København og på Amager

Gulvafslibning er en proces men afhøvling er en helt anden. Her benyttes en gulvhøvl, som ved hjælp af skarpe klinger skræller overfladen af gulvet. Her benyttes en stor elektrisk gulvhøvl som styres af en gulvoperatør med træteknisk og gulvteknisk viden. Ud over afslibning af trægulve udføres også afslibning af følgende:

  • Dørtrin
  • Trapper
  • Køkkenbordplader
  • Vindueskarme
  • Trappetrin

som efter ønske kan efterbehandles på samme måde som et trægulv.

Hvad er en gulvafslibning?

Med en gulvafslibning forstås, at gulvoverfladen fjernes med sandpapir. En stor gulvslibemaskine afsliber gulvet så det bliver ‘trærent’. Når gulvoverfladen er helt fri for gammel lak, kan der påføres en ny gulvbehandling med lak, lud, sæbe, olie eller noget andet. Vi har stor succes med hvid lak, hvid lud eller hvid olie som mange kunder foretrækker. En gulvafslibning kaldes også for en fuldslibning, som består af forskellige processer:

  • Grovslibning
  • Mellemslibning
  • Finslibning
  • Polering

og til sidst en støvsugning. Afslibning foretages med sandpapir, det såkaldte ’slibepapir’ som lidt efter lidt afsliber den gamle gulvoverflade.

Har du overvejet em gulvafslibning – så læs mere her

Gulvafslibning er en fornøjelse for alle, uanset pengepungens størrelse. Et rum på 40 m2 kan således friskes op med nye, lyse og lækre gulvbrædder for en pris på kun godt 70 pr. m2 inkl. moms.

Gulvafslibningen forgår hurtigt og effektivt med moderne maskiner, der er forsynet med kraftige filtre, der fjerner stort set alt slibestøv, så der kun er en smule fint støv tilbage i vindueskarmene og på andre vandrette flader.

Spar nemme penge på gulvafslibningen

Hvis du selv vil og har tid til denne lette rengøring efter at maskinerne til gulvafslibning har været på besøg og frisket hjemmet op, så er der her penge at spare. har du ikke lyst til dette lette arbejde, så kan du bare beder gulvafslibnings firmaet om at gøre det mod en lille ekstra betaling.

Effektiv gulvafslibning i København

I de større byer i Danmark, fx i København, er der en hel del gulvafslibnings firmaer, der gerne påtager sig jobbet med at afslibe gulvene hjemme hos dig. Du finder firmaerne ved at søge på ’gulvafslibning København’ og hvis du vil have priserne også, så søg fx på ’gulvafslibning priser København’. Så får du især de hjemmesider, hvor firmaerne har gjort et nummer ud af at fortælle deres kunder, hvad gulvafslibningen koster.

Den aktuelle pris får du ved at kontakte firmaet og få dem på besøg hos dig, Gulvafslibnings firmaets besøg er gratis og uforpligtende, og er nødvendigt for at du kan få den helt præcise pris. Gulvmanden er samtidig din garant for, at gulvet får den helt rigtige behandling, der passer til dit behov.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: +1 (from 1 vote)
Gulvafslibning - Mange gode muligheder med en gulvafslibning, 10.0 out of 10 based on 2 ratings